tisdag 17 mars 2015

Mina teckningar i BODY Magazine

Att rita är något jag älskar. Det känns kravlöst, fritt och tillfredsställande. Ska jag vara ärlig så upplever jag det ganska så sällsynt att ha något i mitt liv som känns just så här. Det är faktiskt därför jag har mina "regler och villkor" till er som lägger en beställning. Dels är det viktigt för mig att jag tar mig an ett projekt som jag kan stå för, men framförallt är det viktigt att jag känner lust inför ett projekt - i det här fallet skapandet av ett porträtt. Min Gumma frågar mig ibland varför jag inte ritar på beställning rakt av. Varför måste jag ha min "frihet" att välja motiv och så vidare. Svaret är enkelt; om jag inte har friheten att rita på mitt sätt, då känns det lika tillfredsställande som att borsta tänderna eller diska. Därför känns det som ett privilegium att andra trots allt kan uppskatta det jag gör, även om det lämnas över till mitt förtroende och mina händer. När dessutom BODY Magazine, tidningen som jag kommit att uppskatta under många år, väljer att visa upp det jag skapat, då är glädjen total. Tack till er och framförallt Linnea Enstedt som sett till att en sådan sak blir till verklighet. Jag känner mig enormt hedrad.

Mikael Gumse pryder omslaget den här gången. En riktig kämpe!

Otroligt hedrande att få vara med i tidningen som varit en inspiration till det jag gör idag.

Om ni har missat mina tidigare alster så hittar ni dem under fliken muskelporträtt. Där kan ni dessutom göra er egen beställningsförfrågan. Läs noggrant igenom "regler och villkor" innan ni skickar en förfrågan, och tänk på att väntetiden kan variera stort. Jag ser grymt fram emot ert intresse för mitt skapande - tack!

Erik Eriksson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar