fredag 17 april 2015

Igår fyllde min Gumma 30 år!

Tiden går fort när man har roligt. Det stämmer in ganska bra på de (snart) fem åren som jag och min Gumma Ulrika Eriksson har spenderat tillsammans. När vi tänker tillbaka så är det helt sjukt vad vi gått igenom. Ulrika har förändrats så mycket sedan vi träffades. Inte bara kroppsligt så som de 45 kilo hon nu gått ner, utan även i sitt sätt att vara. Igår fyllde hon som sagt 30 år och det är helt fantastiskt att hon är i sitt livs form, och med ett självförtroende som är starkare än någonsin. Om jag ska vara ärlig så tror jag dock att självförtroende kom före formen. Av erfarenhet så tycks det vara den vanligast ordningen. Oavsett vilket var gårdagen en helmysig dag med min alldeles egna Gottenos. Grattis ännu en gång i efterskott Gumman - Love you!

Gumman, eller Ulrika som hon ibland kallas (dock av andra).

Gumman och jag på plats under Sweden Grand Prix. Foto: Alex Danielsson från Tyngre.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar